Technologie

KASSENBEGLAZING

Wij beglazen klein Schalige kassen en tuincentra. Gevel beglazing doen we ook met onze moderne machines laden we alles op en Rijden er langs om de gevels gauw dicht te maken.

LUCHT EN SCHERM INSTAL

De lucht mechaniek, wij monteren beluchting installaties in diverse typen kassen met onze moderne machines en vakkundige mensen staan bij u gauw de Ramen weer open.

KASSENSLOOP 

Wij slopen ook kassen. Vraag naar de voor waarden

Onderhoud

ONDERHOUD EN RENOVATIE EN REPERATIE

Wij doen veel aan onderhoud van Kassen (60 klanten in de Benelux): wij hanteren nog betaalbare prijzen. Denk aan goten en nokken teren. Lucht en scherm in vetten. Afvoeren doorspuiten enz. Renovatie van kassen doen we ook denk daar bij aan. Nieuwe lucht of scherm installatie. Bedrijfshallen dek een gevels vernieuwen voor sandwich gevels en knikdaken of AK platen.

REPERATIE

Wij doen ook veel glas reperaties. Storm en brand schade. Wij zijn snel ter plaatsen om alles weer gauw in bedrijf te krijgen, dat de kweker weinig tijd verliest om weer volop te draaien. Wulo plant bvba,belgie. 2800 ruiten er uit gehagelt binnen 6 dagen met 6 man weer dicht.

SANDWICH GEVELS EN KNIKDAKEN

Bedrijfshallen Renoveren het oude dak er af en een nieuw Knikdek  er op. En wat denk u van een mooi Sandwich gevels. Wij leveren ook damwandplaten. Leveren Van Nieuw en gebruikt kas materiaal wij leveren alles wat met een kas te maken heeft. Gebruikt of Nieuw.

INSEKTEn GAAS

insekten gaas boven het scherm instalatie aanbrengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of info.